fbpx

Business Ingredients foodblogger events

Wat al jaren in mijn hoofd zat, kwam in 2020 tot een groots live foodbloggers event in de Jaarbeurs in Utrecht. Business Ingredients was geboren! Uren denkwerk, uitzoekwerk en op een gegeven moment maar gewoon doen want als je passie ergens ligt, moet je daar gewoon gehoor aan geven. Vind ik dan haha. Inmiddels is er ook een online editie van het event geweest en zo zijn de Business Ingredients foodblogger events ineens een feit! En smaken ze naar meer.

Voor wie is het Business Ingredients event?

Het Business Ingredients foodblogger event is voor elke foodblogger die zijn of haar foodblog wil professionaliseren. Als foodblogger heb je heel veel verschillende taken op je bordje liggen en doordat alles in ontwikkeling is (hallo social media bijvoorbeeld), is het aan jou om bij te blijven. Denk je alles over SEO te weten en hoe je gevonden wordt in Google, gooit Google er ineens weer een update tegenaan. Ga je net lekker op Pinterest, komt er een ander algoritme en ligt de focus weer meer op video’s. Zo is er steeds iets wat je bij moet leren. Je raakt gewoon niet uitgepraat over foodbloggen en alles wat daarbij komt kijken. Ga je je ook nog inschrijven bij de KvK en word je ondernemer? Dan komt er nog veel meer bij kijken. Tijdens het event krijg je tijdens verschillende workshops relevante info over onderwerpen die jouw foodblog verder helpen groeien.

Business Ingredients foodblogger events

Workshops en masterclasses

De voorgaande edities van Business Ingredients duurden een hele dag. Er kwamen 6 workshops over verschillende onderwerpen aan bod. Business Ingredients 2020 is helaas niet opgenomen maar Business Ingredients 2021 wel!! Dat betekent dat je nog steeds een ticket kunt kopen voor dit event. Zo kun je alles op je gemak terugkijken inclusief de vragen die de deelnemers aan de sprekers stelden. Nu slechts voor € 50,- excl. BTW.

De komende tijd komen er nog diverse masterclasses online die meer verdieping gaan geven over 1 onderwerp. Dit zullen kleinere groepen zijn en deze masterclasses duren een dagdeel of een opeenvolgende periode van dagdelen. Naast de online community komt er ook een online leeromgeving waarin diverse masterclasses aangeboden zullen worden. Dit is nog in ontwikkeling.

De workshops van voorgaande edities gingen over:

  • SEO
  • Pinterest
  • Branding
  • Reels voor Instagram
  • Foodfotografie
  • Podcasts
  • Hoe bepaal je je waarde
  • Interview over samenwerkingen tussen foodbloggers en merken / PR bureau’s
  • Social media

Business Ingredients 2021

Heb jij de editie van dit jaar gemist? Geen probleem! Doordat het een online event was, is alles opgenomen en je kunt dus nog steeds een ticket kopen! Zo kun jij op je gemak alle waardevolle workshops terugkijken! Business Ingredients werd gemiddeld met een 8 beoordeeld door de deelnemers. Bekijk het programma hier.

Business Ingredients foodblogger events

Wil je meer lezen over de voorgaande edities van Business Ingredients en de programma’s?