Selecteer een pagina

Bij Deb’s Food Creations ben je aan het juiste adres voor diverse soorten tekst. Of het nu een inleidende blog is bij een recept, tekst voor je website of social media, er is van alles mogelijk.

Versterk mooi beeld door bijpassende teksten 

Ik schrijf pakkende, vlotte teksten voor je die passen bij jouw product en / of bedrijf. Wil je meer zichtbaarheid op social media en meer betrokkenheid? Ik zorg voor enthousiaste uitingen met de juiste call to action. Daarbij verplaats ik me altijd in de doelgroep want het gaat erom dat zij tekst lezen waar ze wat aan hebben. Een tekst die jouw doelgroep aan het denken zet en aanzet tot het maken van een recept, kopen van een product of identificatie met je bedrijf. Met tekst kun je, net als met mooi beeld, een bepaald gevoel oproepen en daarmee een bepaalde sfeer neer zetten. Hoe wil jij dat jouw doelgroep je ziet? Ik help je daarbij en zorg voor de juiste teksten. 

Social media beheer

Wil je liever zoveel mogelijk uit handen geven? Dat kan ook. Ik bied verschillende pakketten voor het beheren van je social media kanalen. Zo zorg je voor continuïteit en één stijl.