fbpx

Op nummer 1 met jouw merk Forums Meer bereik met je foodblog Hoe zorg je dat je tijd overhoudt voor je blog in je drukke leven?

This topic contains 0 voices and has 0 reacties.
0 voices
0 reacties
Je hebt een toffe foodblog of mooi social media kanaal waar je je recepten deelt. Je wilt het liefst zoveel mogelijk mensen inspireren met jouw gerechten en ideeën maar hoe zorg je nou voor meer bereik met je foodblog? Het start met een goed idee en een sterke identiteit. Daarnaast is het belangrijk om de structuur van je blog goed op te bouwen en een niche te kiezen. In dit forum vind je allerlei onderwerpen die bijdragen aan meer bereik. Deel vooral jouw tips hier want zo kunnen we van elkaar leren.
 • Author
  Posts
 • #8301
  Debbie
  Sleutelbeheerder

  Alle ballen hoog! Ik merk dat het me regelmatig moeite kost om alles maar gedaan te krijgen. Ik wil teveel, doe teveel en prioriteiten stellen is soms lastig. Ken je dat? Dat je verzandt in details? Dat moet toch beter kunnen, want er zitten maar 24 uren in een dag en die wil je zo goed mogelijk benutten. Dus hoe zorg je dat je tijd overhoudt voor je blog in je drukke leven?

  Tijdens de live sessie met Helena ging ik in op een duidelijke planning en, misschien nog wel belangrijker, overzicht. We maakten een handige lijst met 7 waardevolle tips om mee te starten. Download de lijst hier.

  Plan nu een 1 op 1 sessie met € 50,- korting! 

  Wil je nou nog beter leren hoe je zorgt voor meer tijd voor je foodblog? Plan dan een 1 op 1 sessie met Helena in. Met de code DEBBIE krijg je tot eind december € 50,- korting op de normale prijs van € 150,-. Echt een aanrader want in één uur tijd leert Helena jou alle ins en outs om meer overzicht te krijgen en eindelijk structuur aan te brengen.

   

   

You must be logged in to reply to this topic.