fbpx

Op nummer 1 met jouw merk Forums Social media Gratis planning tools voor social media

This topic contains 0 voices and has 0 reacties.
0 voices
0 reacties
Social media zijn niet weg te denken uit het leven van een foodblogger. Instagram en facebook voor meer naamsbekendheid, Pinterest voor meer verkeer en wat doe je met al die andere opties die er zijn? Praat hier over de beste aanpak op elk kanaal.
 • Author
  Posts
 • #7909
  Debbie
  Sleutelbeheerder

  Het bijhouden van social media kan best een klus zijn. Je wil reageren op alle reacties en je wil regelmatig posten op Instagram, facebook en Pinterest. Misschien ben je ook nog actief op LinkedIn of TikTok en dan kan het al snel onoverzichtelijk worden. Gelukkig zijn er verschillende gratis planning tools voor social media waarmee je een tijdje vooruit kunt werken!

  1. Later: met deze tool plan je Instagram, Facebook en Pinterest berichten in. Je kunt per kanaal 30 berichten per maand gratis delen. Voor Instagram kun je ervoor kiezen om het bericht automatisch te laten plaatsen of dat je een melding krijgt via de app en het bericht dan zo kunt plaatsen.
  2. Facebook studio voor makers: Hier kun je Instagram en Facebook berichten plannen. Je Instagram kanaal moet wel gekoppeld zijn aan Facebook. Ik vind dit zelf een prettige tool om mee te werken en anders dan bij Later kun je hier ook meerdere afbeeldingen in een post zetten zodat je een carrousel maakt. Je kunt hier ook inplannen en je kunt een Instapost ook gelijk op Facebook delen.
  3. Buffer: ik werk niet veel met deze tool maar je kunt hier LinkedIn posts mee inplannen en dat vind ik heel handig. Je kunt bij LinkedIn het beste op bepaalde tijden posten en dat vergeet ik eigenlijk altijd wanneer ik het live doe.

  Heb jij nog andere tools om je social media posts mee in te plannen?

You must be logged in to reply to this topic.