fbpx
Wat is een mediakit / perskit en hoe maak je er één?

Gratis foodmerk APK check

Jouw foodmerk APK voor nog meer fans!

De omzet van de supermarkten is vorig jaar aanzienlijk gestegen maar is jouw omzet meegestegen? Deze tijd waarin iedereen meer thuis is, leent zich perfect om jouw merk goed onder de aandacht te brengen zodat jij op nummer 1 komt bij jouw doelgroep! Laat jouw omzet groeien door te kijken waar nog kansen liggen. Met een gratis foodmerk APK check met Het Ingrediënt kijken we in 30 minuten wat jouw foodmerk zou kunnen helpen aan die nummer 1 positie in de markt. Aan het einde van het gesprek zal ik je een voorstel doen als blijkt dat ik je kan helpen. Uiteraard ben je tot niets verplicht.

Gratis foodmerk APK check

Is deze check wat voor jouw foodmerk?

✗ Ben jij klaar met die eenheidsworst?
✗ Pas je altijd maar dezelfde trucjes toe om toch maar wat zichtbaarheid te creëren?
✗ Raak je daardoor je rode draad eigenlijk kwijt?
✗ Groeit jouw omzet niet?

Wordt het niet eens tijd om:

✓ dicht bij jouw merk te blijven en waar jullie voor staan?
✓ te laten zien dat jouw product echt in dat winkelmandje moet belanden?
✓ Ervoor te zorgen dat jouw doelgroep ook daadwerkelijk je fans worden?

Wil jij meer weten over hoe ik jou help met opvallen bij jouw doelgroep? Plan dan een gratis foodmerk APK check van een half uur met mij in. Dan kijken we samen waar jouw kansen nog liggen! Stuur je me een bericht?

Plan direct een gratis foodmerk APK check!

Wat kan Het Ingrediënt voor jou betekenen?

Het Ingrediënt is hét communicatiebureau van de foodbranche. Met mijn jarenlange kennis en ervaring op het gebied van influencer campagnes, foodfotografie, receptontwikkeling en meer, kan ik jou op verschillende vlakken ondersteunen. Door samen te kijken naar de rode draad van jouw merk, product of bedrijf, bepalen we waar nog kansen liggen en welke strategieën je kunt toepassen.