Inschrijven voor food events

Op dit moment worden er amper food events georganiseerd vanwege Covid19. Je kunt je wel inschrijven voor de foodbloggers community om meer te leren over bloggen en om te netwerken met je medefoodies.

Heb jij interesse in het bijwonen van food events van merken die bij je passen? En wil jij graag geld verdienen door langdurige samenwerkingen aan te gaan? Het Ingrediënt organiseert regelmatig food events voor bedrijven. Voor deze events worden foodbloggers persoonlijk uitgenodigd. Ook worden er campagnes aan gekoppeld voor meer zichtbaarheid. Heb jij een toffe foodblog met actieve social media kanalen? En wil jij professioneel aan de slag met je blog? Je kunt je nu inschrijven voor food events bij Het Ingrediënt!

Inschrijven voor food events

Inschrijven voor food events

Maak een profiel aan, deel met mij welke content je maakt en vul je overige gegevens in. Wanneer er een event wordt georganiseerd voor een foodmerk waar jij bij past, word je uitgenodigd.

Inschrijven voor food events is geheel vrijblijvend en biedt geen garanties dat je op korte termijn wordt uitgenodigd. Dit hangt geheel af van de wensen van de klant. Uiteraard word er zorgvuldig omgegaan met je gegevens. Deze worden alleen opgeslagen voor het aanleggen van een database en het opnemen van contact in het geval van een geschikt event. Download hier de privacyverklaring.

Wil je weten welke events ik al heb georganiseerd? Neem dan eens een kijkje op de volgende pagina’s voor een impressie.

https://www.deedylicious.nl/deedys-dagboek-april/