fbpx

Programma en sprekers Business Ingredients

get inspired

Learn from the best

Wil jij nu echt aan de slag met je food business en geld verdienen met je blog? Speciaal voor jou heb ik met Business Ingredients een fantastisch programma in elkaar gezet! Het is een compleet programma waar inspirerende presentaties en actieve workshops elkaar afwisselen.

Aan het eind van de dag ga je niet alleen naar huis met een hoofd vol ideeën maar ook met de kennis die je nodig hebt om jouw food business plannen uit te voeren! Laat je bijspijkeren over SEO, word een Pinterest pro of neem actief deel aan het ronde tafelgesprek tussen bloggers en bedrijven! Praat tussendoor met like-minded foodondernemers to be en steek de koppen bij elkaar om te brainstormen over je plannen. Actie ondernemen is de eerste stap. Investeer in jezelf en kom naar Business Ingredients!

Kennis

Persoonlijke ontwikkeling

Branding

Netwerken

Programma Business Ingredients

Let op: dit is een voorlopig programma en kan dus nog wijzigen. Mogelijk worden er nog workshops toegevoegd dus houd er rekening mee dat het eventueel tot 20.00 uur ‘s avonds duurt

sprekers

Gabriella van Rosmalen is SEO specialist en blogger op Gabriella van Rosmalen. Ze weet precies hoe je SEO inzet om op nummer 1 in Google te komen. In haar workshop legt ze je graag uit hoe! 

Fotograaf-Utrecht-Anne-Post-Photography-Lookbook-Zakelijk Portret-Jody Hoogendoorn-Online2

Jody Hoogendoorn is dé Pinterest expert van Nederland. Leer dat je Pinterest nodig hebt om je blog te laten groeien en nog meer verkeer ernaar toe te trekken. Jody zorgt ervoor dat jij Pinterest in een heel ander licht gaat zien! 

Rachelle Verhage is creatief communicatie- en Social Media strateeg en blogger. Zij weet precies hoe je jouw boodschap optimaliseert voor Social media en gaat jou hier nog veel meer over vertellen zodat jij met jouw kop boven het maaiveld uitkomt. 

Stefanie Littlespoon

Stefanie van der Maas van foodblog Littlespoon en coach en adviseur voor foodbloggers met Peper in je Zaak. Zij weet precies hoe je je waarde moet bepalen en wat je nodig hebt voor jouw food business

Blijf op de hoogte

Wil jij alles weten over Business Ingredients? Schrijf je dan nu in voor de mailing en blijf op de hoogte van het programma, lees de nieuwste blogs en bereid je voor op het gaafste foodbloggers kennisevent van 2020!

Schuiven naar boven
%d bloggers liken dit: