fbpx

Receptontwikkelaar

Als receptontwikkelaar help ik jou om aan je doelgroep te laten zien hoe veelzijdig jouw foodproduct is. Met mijn originele recepten laat ik zien wat er zoal mogelijk is met jouw product, waardoor je doelgroep geïnspireerd raakt om met het product aan de slag te gaan. Ook maak ik, indien gewenst, bijpassende foto’s van de ingrediënten en het gerecht. Je hebt hierbij de keuze uit diverse stijlen en sferen, waardoor de foto’s altijd bij jouw huisstijl en product passen.

food events

Ontdek wat er allemaal kan met jouw foodproduct met een receptontwikkelaar

Wanneer je Het Ingrediënt uit Zuid-Holland inschakelt als receptontwikkelaar, staan jouw wensen centraal. Eerst breng ik je wensen en doelen in kaart, om vervolgens een recept te ontwikkelen dat daar goed op aansluit. Er worden meerdere receptideeën besproken, totdat we op één lijn zitten. Vervolgens wordt het recept uitvoerig getest en maak ik een heldere receptbeschrijving. Ook regel ik de foodfoto’s, want ik verzorg ook zakelijke fotografie in Noord-Holland en Zuid-Holland. Daarnaast reken je op mij voor tips over het maken van een foodblog, want ik geef ook jaarlijks workshops die foodbloggers helpen om door te groeien.

food events

Neem contact met mij op voor meer informatie

Wil je mij inschakelen als receptontwikkelaar? Of ben je benieuwd wat ik nog meer voor jouw foodblog kan betekenen? Neem dan contact met mij op door een e-mail te sturen naar info@hetingredient.nl of vul het contactformulier in. Wil je alvast wat inspiratie opdoen en een indruk krijgen van de mogelijkheden? Bekijk dan eens mijn portfolio.