wat we doen

diensten

Food events die smaken naar meer

Een food event is dé manier om de beleving van jouw merk optimaal over te brengen. Door letterlijk kennis te maken met het product, de mensen achter het product en te ervaren wat het verhaal is, krijg je verbinding. Deze beleving wordt vaak online gedeeld, wat voor reuring rondom jouw merk zorgt. 

Debbie heeft voor ons een aantal prachtige events georganiseerd met verschillende foodbloggers om ons Bettine merk verder op de “online” kaart te zetten. Debbie is een zeer prettig persoon, betrouwbaar en creatief! En heel belangrijk een welgemeende liefhebster van onze producten.

Xander van den Bos

Marketing manager, Emmi Benelux / Bettinehoeve

Food event en online influencer campagne Emmi Benelux

 Influencer marketing

Door het inzetten van influencers die perfect passen bij jouw merk bereik jij jouw ideale doelgroep. Influencers werken jaren aan een goede band met hun volgers en daarmee kun je gericht jouw product en merk onder de aandacht brengen op een manier die bij je past. Persoonlijk en effectief! Een influencer campagne is daarom een onmisbaar onderdeel in de marketing strategie.

Het Ingrediënt verzorgt complete online campagnes en is gespecialiseerd in food influencers die kwalitatieve content leveren.  Op basis van je wensen wordt de strategie bepaald en wordt er met nano-, micro- en macro-influencers samengewerkt.

 

Food event en online influencer campagne Emmi Benelux
Gabriëlla van de SEOschool

Social media strategie

Zet je social media kanalen optimaal in voor jouw foodmerk zodat je nog meer fans krijgt. Het Ingrediënt helpt jou om alle communicatie-uitingen naar buiten op elkaar af te stemmen zodat direct duidelijk is dat het om jouw merk gaat. Samen maken we een contentplanning die jaarrond in te zetten is en krijg je advies over de juiste strategie voor jouw merk. In combinatie met effectief beeldmateriaal heb je het complete plaatje te pakken. 

foodybox kroon op het werk

 Food & zakelijke fotografie

Food & zakelijke fotografie zijn onmisbaar voor een goede uitstraling en zichtbaarheid van jouw merk. Het Ingrediënt voorziet je van passend beeldmateriaal voor social media kanalen, website, nieuwsbrief en andere uitingen. 

Food event en online influencer campagne Emmi Benelux