Zelfliefde fotoshoot om weer verliefd op jezelf te worden!

Het is tijd om jezelf een prachtig cadeau te geven! Tijdens een Zelfliefde Fotoshoot draait het om jou! Jij mooi mens, jij mag stil staan bij wie je bent en hoe waardevol dat is. Deze fotoshoot is een ultiem genietmoment voor jou. Me-time waarbij je in de watten wordt gelegd en waardoor je weer verliefd wordt op jezelf! Samen maken we er een onvergetelijke ervaring van.

Herken je dit? 

De afgelopen jaren ben je maar doorgeknald. Je bent hard aan het werk, je hebt weinig tijd voor jezelf en genoeg me-time is er al helemaal niet bij. Herken je jezelf in één of meerdere van de volgende dingen? 

– Je bent druk en uitgeblust
– Je bent herstellende van een burn-out
– Je bent moeder en zorgt voor iedereen behalve voor jezelf
– Je bent veel afgevallen en je zelfbeeld past nog niet bij je nieuwe lijf
– Je bent toe aan een nieuwe start

Ik herken dit enorm, want heb hier zelf ook mee geworsteld. Het is zo makkelijk om maar door te denderen en niet stil te staan bij wie je bent. Maar daardoor vergeet je jezelf regelmatig en vergeet je al helemaal dat je prachtig bent! Van binnen en van buiten. Mijn doel is dat jij door een zelfliefde fotoshoot weer dichter bij jezelf komt en meer kan genieten van wie jij bent. Met mijn ervaring als fotograaf en als iemand die zichzelf behoorlijk kwijt was, weet ik als geen ander wat jij nodig hebt tijdens een zelfliefde fotoshoot. Zodat jij ook milder en met meer zelfliefde naar jezelf gaat kijken. Want echt, ik gun het je zo om je goed te voelen!

zelfliefde fotoshoot
zelfliefde fotoshoot
zelfliefde fotoshoot

Zet jezelf op nummer 1!

Het is zo belangrijk om jezelf op nummer één te zetten. Ik weet het, het is lastig en vaak zijn er zoveel andere dingen die je aandacht vragen, maar geloof me: je hebt het nodig! Want alleen dan kun je er zijn voor je gezin, je vrienden, je familie, je werk enzovoort. Hoe jij je voelt, hangt af van hoe je naar jezelf kijkt. Je zelfwaarde en zelfliefde. Hoe vaak ben jij zelf je grootste criticus? Terwijl je juist je allergrootste supporter zou moeten zijn! Er is maar één jij! Make the most of it en geniet van elk moment. 

 

Wat doet een zelfliefde fotoshoot voor jou?

Met een zelfliefde fotoshoot geef je jezelf een prachtig cadeau. De fotoshoot zelf is een beleving waarbij je in de watten gelegd wordt. Het draait om jou en om hoe je je voelt. Na de fotoshoot heb je geweldige foto’s waarop je straalt. Druk ze af, stel ze in als achtergrond op je telefoon, gebruik ze op social media, maar gebruik ze bovenal als reminder dat jij die kick-ass krachtige, amazing vrouw bent die er mag zijn! Die zich niet hoeft te verstoppen, die zich niet hoeft weg te cijferen, maar die zichzelf door mijn ogen mag gaan zien: als een prachtig mens! 

 

zelfliefde fotoshoot
zelfliefde fotoshoot
zelfliefde fotoshoot

Tijdens de zelfliefde fotoshoot sta jij centraal! Het gaat erom dat jij je goed voelt en op je gemak. Daarom plannen we voorafgaand aan de shoot een belafspraak in om kort kennis te maken en je wensen door te nemen. Ik maak een moodboard voor je zodat je weet welke stijl ik voor me zie en natuurlijk kun je aangeven of dit bij je past. Ook kiezen we samen een geschikte locatie uit zodat alles aansluit bij jou! Ieder mens is anders en iedere fotoshoot dus ook! Een zelfliefde fotoshoot is maatwerk en wordt helemaal afgestemd op jouw wensen! Wil je er nog meer uithalen? Je kunt je haar en make-up door Florence laten verzorgen. Zij is een geweldige make-up artiest en haarstylist die jou nog mooier kan maken. 

Zelfliefde fotoshoot

 

   • Duur: een halve dag
   • Locatie: regio Zuid-Holland
   • Inclusief drankje / hapje, tijd voor jezelf, cadeautje
   • alle bewerkte beelden 
   • Tijd om je om te kleden
   • € 395,- inclusief BTW, exclusief reiskosten (binnen 15 km van Berkel en Rodenrijs zijn de reiskosten inbegrepen) 
Florence

Haar en make-up door Studio Florence

De afgelopen jaren heb ik steeds meer van mezelf leren houden en zie ik in dat ik goed ben zoals ben. Ik zie mezelf als waardevol en wil dat uitleven in (o.a.) mijn werk als make-up artiest en haarstylist. Ik houd ervan om het mooiste in jou naar boven te halen, zodat jij het beste tot je recht komt. Ik zal je nooit opmaken op een manier dat je jezelf niet meer herkent in de spiegel. Ik benadruk graag jouw eigen schoonheid, zodat je gaat stralen en jezelf gaat zien als een prachtig mens!

Groetjes Florence

Meerprijs € 120,- inclusief BTW