fbpx

Mini branding shoot

Mini branding shoot

Jij en je bedrijf zijn één en dat wil je ook uitstralen. Jouw persoonlijkheid mag naar voren komen op je site en social media kanalen. Met een mini branding shoot draait het om jou en wat jou uniek maakt. Spontaan, puur en ontspannen zodat jij straalt op de foto!

Tamara van Aan tafel met Tammie: De personal branding fotoshoot met Debbie was erg leuk om te doen! Ik voelde mij op mijn gemak en heb lekker kunnen lachen. Debbie koos een leuke omgeving uit in Leiden, waardoor er een mooie mix was tussen foto’s in de natuur, tussen de mensen, in drukte en rust en overig. Ook maakte ze een mooie mix van close-ups en veraf. Kortom: een geslaagde fotoshoot! 

Laat jezelf online zien

Hoe wil jij gezien worden door je volgers en potentiële klanten? Hoe je jezelf presenteert is daarbij ontzettend belangrijk. Als (startende) ondernemer maar ook wanneer je op zoek bent naar een nieuwe uitdaging. Laat online meer van jezelf zien door mooie foto’s te delen die jouw verhaal vertellen.

Jouw passie in beeld

Tijdens deze mini branding shoot vang ik jouw passie op beeld. Ik maak verschillende beelden die je kunt gebruiken om jouw bedrijf herkenbaar te maken. In 30 minuten gaan we aan de slag om een mooie serie beelden te maken voor jouw personal branding! Van tevoren nemen we alles nog even door zodat je niet abrupt voor de camera hoeft te verschijnen en het enige dat je nodig hebt, is een hoop zin in deze shoot! Ik haal meerdere houdingen uit 1 setting zodat je die regelmatig kunt gebruiken. Denk aan een zittende foto, staand, alleen je gezicht, lachen, wegkijkend, kwetsbaar… Er zijn meer dan genoeg opties!

Wat krijg je tijdens de mini branding shoot?

Voor slechts € 79,- incl BTW krijg je het volgende:

  • 15 minuten intake om door te nemen wat je wilt uitstralen.
  • 30 minuten shoot in verschillende houdingen.
  • 8 HR beelden zonder watermerk om te gebruiken op je website en social media kanalen.
  • keuze uit overige beelden om die nog na te bestellen.

Van tevoren krijg je info over de locatie en wat je eventueel aan props mee kunt nemen. Kies voor kleding waarin je je comfortabel voelt en die redelijk tijdloos zijn qua seizoen. Wanneer je bijvoorbeeld een tanktop en korte broek aan hebt, kun je die foto’s alleen in het zomerseizoen gebruiken. Een blouse of jurk kan altijd. Laagjes zijn ook slim zodat je eventueel iets kunt uittrekken / toevoegen.

Heb je nog meer vragen? Neem gerust contact met me op. Neem ook eens een kijkje in mijn portfolio om meer werk van me te zien.

Schuiven naar boven