Jij en je bedrijf zijn één en dat wil je ook uitstralen. Jouw persoonlijkheid mag naar voren komen op je site en social media kanalen. Met een mini branding shoot draait het om jou en wat jou uniek maakt. Spontaan, puur en ontspannen zodat jij straalt op de foto!

Jouw passie in beeld

Tijdens deze mini branding shoot vang ik jouw passie op beeld. Ik maak verschillende beelden die je kunt gebruiken om jouw bedrijf herkenbaar te maken. In 30 minuten gaan we aan de slag om een mooie serie beelden te maken voor jouw personal branding! Van tevoren nemen we alles nog even door zodat je niet abrupt voor de camera hoeft te verschijnen en het enige dat je nodig hebt, is een hoop zin in deze shoot! Ik haal meerdere houdingen uit 1 setting zodat je die regelmatig kunt gebruiken. Denk aan een zittende foto, staand, alleen je gezicht, lachen, wegkijkend, kwetsbaar… Er zijn meer dan genoeg opties! 

 

De personal branding fotoshoot met Debbie was erg leuk om te doen! Ik voelde mij op mijn gemak en heb lekker kunnen lachen. Debbie koos een leuke omgeving uit in Leiden, waardoor er een mooie mix was tussen foto’s in de natuur, tussen de mensen, in drukte en rust en overig. Ook maakte ze een mooie mix van close-ups en veraf. Kortom: een geslaagde fotoshoot!

Tamara

Aan tafel met Tammie

Portfolio branding shoots

Wat krijg je tijdens de mini branding shoot?

 Voor slechts € 149,- incl BTW krijg je het volgende: 

  • 15 minuten intake om door te nemen wat je wilt uitstralen.
  • 30 minuten shoot in verschillende houdingen.
  • 8 HR beelden zonder watermerk om te gebruiken op je website en social media kanalen.
  • keuze uit overige beelden om die nog na te bestellen. € 5,- excl BTW per extra foto

Van tevoren krijg je info over de locatie en wat je eventueel aan props mee kunt nemen. Kies voor kleding waarin je je comfortabel voelt en die redelijk tijdloos zijn qua seizoen. Wanneer je bijvoorbeeld een tanktop en korte broek aan hebt, kun je die foto’s alleen in het zomerseizoen gebruiken. Een blouse of jurk kan altijd. Laagjes zijn ook slim zodat je eventueel iets kunt uittrekken / toevoegen.

Ben jij geïnteresseerd in een mini branding shoot? Neem contact op en we bespreken samen jouw wensen. Benieuwd naar mijn eerdere werk? Bekijk hier mijn portfolio. Heb je vragen over mijn zakelijke fotografie in de omgeving van Zuid-Holland? Stuur een e-mail naar info@hetingredient.nl.

mini branding shoot
Mini branding shoot
Mini branding shoot
mini branding shoot

Zakelijke fotografie door Het Ingrediënt

Naast een mini branding shoot zijn er nog meer opties voor zakelijke fotografie door Het Ingrediënt. Wil je meer tijd hebben, wil je een jaar vooruit kunnen met de foto’s of wil je de werknemers van jouw bedrijf in actie vast laten leggen? Kijk dan eens naar de andere mogelijkheden voor branding shoots, glamour food fotoshoots of horeca fotografie.