fbpx

Over mij

Debbie over mij

Hi, wat leuk dat je Het Ingrediënt bezoekt. Misschien ken je me van mijn blog Deb’s Bakery & Kitchen waar ik al een aantal jaar mijn recepten deel en mijn volgers zoveel mogelijk wil inspireren om zelf de keuken in te duiken. In 2018 ben ik voor mezelf gestart als ondernemer en het is tijd voor de volgende stap: Het Ingrediënt.

Eten verbindt

Eten verbindt en zoals Anthony Bourdain ooit zei: You learn a lot about someone when you share a meal together. Samen eten zorgt voor de mooiste gesprekken, urenlang tafelen, proeven, ervaren, beleven. Eten gaat om meerdere zintuigen en bepaalde smaken doen iets met je. Ze roepen herinneringen op en emoties, verleiden en prikkelen je.

Food events

Ik verbind graag ook graag mensen. Dat doe ik het liefst op een onbevangen, originele manier zodat iedereen zich prettig voelt. Met Het Ingrediënt help ik jou om jouw merk altijd favoriet te krijgen bij je doelgroep. Door een geweldig food event rondom jouw merk kunnen we precies die verbazing en verrukking rondom goed eten en een mooi product op roepen.

Receptontwikkeling, content en fotografie

Daarnaast ontwikkel nog steeds recepten, schrijf foodgerelateerde content zoals social media posts, nieuwsbrieven en blogs en maak ik graag foodfoto’s. Juist de afwisseling maakt mijn dagen zo interessant en leuk. Ik hoop dat ik dit werk nog heel lang mag blijven doen! Wie weet in samenwerking met jou!

Schuiven naar boven