portfolio

Food event en online campagne

Emmi Benelux

Als je start met een geweldig kaasfeest waar de passie je om de oren vliegt dan zie je dat terug in het enthousiasme van de influencers tijdens de online campagne. Dat smaakt naar meer!

Food event en online influencer campagne Emmi Benelux
Online BBQ campagne Tante Fanny degen

Online campagne

Tante Fanny degen

De verse degen zijn op veel meer manieren toepasbaar dan alleen in de oven. Wat denk je van bereiding op de barbecue? Door goed te kijken naar de mogelijkheden, creëer je een breder draagvlak voor een reeds bestaand product. 

Food event

Homemade bakmixen

Een geheel offline food event is gewaagd! Voor Homemade bakmixen organiseerde Het Ingrediënt een interactief evenement dat volledig in het teken stond van samenzijn en beleven. Door de ervaring werd er achteraf alsnog volop over gecommuniceerd.

het effect van offline quality time
Sfeerfotografie La Bella Cucina

Sfeerfotografie

La Bella Cucina Vlissingen

Sfeerfotografie van jouw horecazaak of foodbusiness ondersteunt je visie en wie je bent. Met passend beeld vertel je een verhaal en zorg je voor een gevoel bij je doelgroep. Voor La Bella Cucina maakte ik een fotoreportage waarbij de sfeer van het kleurrijke interieur, Italiaanse broodjes en passend servies goed naar voren komt.

Branding shoots

Laat de persoon achter jouw bedrijf zien

Met een persoonlijke branding shoot laat jij zien wie je bent en wat je uitstraalt. Dit ondersteunt het verhaal van jouw bedrijf en zorgt voor meer herkenning en beleving. Een branding shoot zet jouw persoonlijkheid neer zonder opsmuk. Ongedwongen, precies zoals jij bent!

Portfolio branding shoots
Food & zakelijke fotografie

Recept
ontwikkeling

Diverse klanten

Receptontwikkeling is een must als je wil laten zien wat er allemaal mogelijk is met je product. Een goed recept is toegankelijk, zet je product in de hoofdrol en zorgt ervoor dat je naar de winkel wil rennen om alle ingrediënten te halen zodat je er zo snel mogelijk je tanden in kunt zetten! 

Horeca fotografie

Laat je gasten de sfeer proeven

Horeca fotografie zorgt voor een volle zaak!

Eerste indruk is alles: We leven in een tijdperk waarin mensen vaak
online op zoek gaan naar eetgelegenheden. Prachtige foto’s van je
gerechten en de sfeer in je restaurant kunnen meteen de juiste
indruk geven, en dat is de eerste stap naar het aantrekken van
klanten.

Portfolio branding shoots

zin om samen te werken?
laten we kennismaken!

Vind je het ook tijd dat jouw foodmerk op nummer 1 komt en dat iedereen ervan weet? Het Ingrediënt weet precies hoe jij onder de aandacht komt voor meer omzet en zichtbaarheid. Zullen we kennismaken? Ik neem taart mee!