Fotografie van de Foodybox

De Foodybox van PR bureau De Kroon op het Werk wordt een aantal keren per jaar naar hun persbestand gestuurd. 100 ontvangers zoals food influencers en food media krijgen de kans om kennis te maken met de producten. In de box vind je steeds verschillende producten. Ik heb de producten en de gerechten die ermee zijn gemaakt vastgelegd en wat sfeerbeelden van de opnamedag gemaakt. De fotografie van de Foodybox gebeurde op locatie. Props en benodigdheden nam ik zelf mee. Ook verzorgde ik de styling van de gerechten die met de producten werden gemaakt.

foodybox kroon op het werk

Jouw product op de foto?

Wil je jouw product smaakvol op de foto laten zetten zodat je genoeg content hebt voor je website en social media kanalen? Neem gerust contact met me op voor de mogelijkheden. Fotografie op locatie behoort tot de mogelijkheden.

[ninja_forms id=4]

Bekijk mijn portfolio

Neem ook eens een kijkje in de rest van mijn portfolio voor een overzicht van de food events, campagnes, recepten en fotografie die ik gedaan heb.