Voor Food & zakelijke fotografie ben je bij Het Ingrediënt op het juiste adres. Met jaren ervaring weet ik precies hoe je je jezelf, je bedrijf en / of je product moet laten spreken zodat je precies kunt overbrengen waar je voor staat! Mijn foto’s zijn helder, fris en sprekend. Zorg voor herkenbaarheid met beelden in dezelfde stijl. 

De juiste uitstraling

De beste foto´s roepen verschillende gevoelens op. Dit kan een gevoel van herkenning, passie, verlangen of blijdschap zijn of juist van vakkundigheid en betrouwbaarheid. Wanneer je iets voelt bij een foto, dan zit er emotie in en dat is waar het om gaat. Wanneer je jouw bedrijf, product of blog voorziet van de juiste foto´s, dan wordt direct duidelijk wat je doet en waar je voor staat. 

Zo moeten foodfoto’s ervoor zorgen dat je gelijk trek krijgt, dat het water in je mond loopt en dat je een hap of slok wilt nemen! De foto´s moeten zo uitnodigend zijn dat je direct met het product aan de slag wil en dat het de volgende keer in je winkelmandje belandt. Met zakelijke fotografie kun je de smakelijke foto’s van eten goed aanvullen. Het gaat tenslotte om de complete beleving! Laat jezelf en je bedrijf zien en maak het persoonlijk.

Foodfoto’s die verleiden

Met sterke foodfoto’s kun je verleiden, laten zien dat er meer mogelijk is met je product dan je doelgroep in eerste instantie denkt. In combinatie met receptontwikkeling biedt je zo een complete ervaring van jouw merk. Bouw een band op met je publiek en begin bij toegankelijke en herkenbare beelden. Laat de toepasbaarheid en veelzijdigheid zien van jouw product. Het Ingrediënt denkt graag met je mee! 

Bij het fotograferen voor jouw merk wordt rekening gehouden met de branding en de uitstraling die jullie willen laten zien. Hier wordt de styling op aangepast. Indien gewenst, kan er tegen een kleine meerprijs, (online) meegekeken worden tijdens een fotoshoot. 

Zakelijke fotografie ondersteunt jouw unieke visie

Zakelijke fotografie is niet meer weg te denken. Personal branding is belangrijker dan ooit en je mag de persoon achter het bedrijf en / of de foodblog laten zien. Met dezelfde uitstraling op je website en social media kun je een krachtig beeld neerzetten en zo je visie ondersteunen. Met mijn persoonlijke aanpak stel ik jou en je medewerkers snel op hun gemak, zodat de foto´s spontaan en ongedwongen zijn. Van tevoren maak ik een moodboard zodat de stijl en sfeer van de zakelijke foto´s echt bij jou past. 

Het Ingrediënt biedt zakelijke fotografie op verschillende manieren aan:

  • Mini branding shoot: in 45 minuten 8 verschillende beelden voor website en social media.
  • Branding shoot: keuze uit verschillende tijdsduren voor een uitgebreidere fotoshoot. 
  • Jouw horecazaak en personeel in beeld, eventueel in combinatie met foodfotografie.
  • Glamour food fotoshoot: jouw passie voor food vastgelegd voor website en social media.

Wat kan food & zakelijke fotografie voor jou betekenen?

Zoek jij een food & zakelijk fotograaf die jouw merk naar een krachtig beeld kan vertalen? Die ervoor zorgt dat de foto’s prikkelen en opvallen zodat jij een band op kunt bouwen met je doelgroep. Ik kan je hierbij helpen!

  • Food & zakelijke fotografie waarvan de beelden jouw doelgroep aantrekken.
  • Styling en aankleding.
  • Voor een complete beleving gecombineerd met smakelijke en toegankelijke recepten.
  • Foto’s worden in het juiste formaat aangeleverd voor print, web en social media.
  • Advies voor een optimale marketing strategie.

Portfolio

Bekijk hieronder een impressie van mijn werk. Hier vind je een overzicht van foodfoto’s die ik voor verschillende merken zoals Oil & Vinegar maakte, maar ook vrij werk voor mijn foodblog Deb’s Bakery & Kitchen en zakelijke portretten