Is food jouw grote passie? Ben je dag en nacht met eten bezig? Is er een gerecht waar je je ‘s nachts wakker voor kunt maken? Kortom, draait jouw leven om eten en genieten? Dan is deze glamour food fotoshoot echt iets voor jou!

Ontspannen op je allermooist op de foto

Tijdens deze glamour food fotoshoot maakt Het Ingrediënt unieke, vrouwelijke foto’s van je. In verschillende settings worden er portretfoto’s van je gemaakt die jouw uitstraling vangen! Jij bent het mooist als je je helemaal op je gemak voelt en als fotograaf zorg ik dat je ontspannen en niet te geposeerd op de foto komt. Deze glamourshoot is wel wat meer geregisseerd dus je ontkomt niet aan wat poseren maar ik zorg ervoor dat het zo natuurlijk mogelijk gaat en dat het maken van de foto’s vooral heel erg leuk is! Tijdens deze fotografie sessie sta jij centraal en mag je genieten! Met mijn aanwijzingen creëren we de mooiste beelden.

Voor mijn socials en nieuwe site gericht op Indofood had ik nieuwe portretfoto’s nodig. Debbie maakte een moodboard via Pinterest en dat bleek helemaal wat ik voor ogen had. Tijdens de shoot zelf zorgde ze ervoor dat ik me op mijn gemak voelde. Het resultaat zijn leuke, informele foto’s met mezelf en Indofood in de hoofdrol. Precies wat ik zocht. – Helena Smit / Eating Habits

Jouw foodstory op beeld

Voor de fotoshoot nemen we door wat jij wil uitstralen en maak ik een moodboard voor je. Zo wilde Helena van Eating Habits badass en vrouwelijk in het thema Indofood op de foto. Gertrude van Dagelijks Genieten wilde als genietcoach vooral haar genietmoment met heerlijke taartjes vastgelegd hebben. Natuurlijk deed ze dat in haar mooiste jurk! Zo is het voor iedereen persoonlijk wat jouw verhaal met eten is. Want dat is wat Het Ingrediënt vast gaat leggen: jouw foodstory, jouw passie voor eten (en drinken natuurlijk). Ben jij gek op sushi, ben je een kei in Thais koken, bak je de allermooiste taartjes of ben je gewoon dol op eten? Dan is dit echt iets voor jou! Jij staat zelf centraal en het eten zorgt voor de sfeer. Dat levert beelden op die anders zijn dan anders, het mag wel een beetje edgy, vrouwelijk en ja, ook wel sexy! Laat zien wie je bent en deel je passie. Of je dat beeld nu voor jezelf houdt, uitvergroot en in de keuken hangt of deelt op je website, dat is aan jou. Het is hoe dan ook een cadeau voor jezelf!

Glamour food fotoshoot

Heb jij al zin gekregen in een glamour food fotoshoot? Het Ingrediënt staat te popelen om jou vast te mogen leggen! Je kunt kiezen uit 2 pakketten. Hoe meer tijd we hebben, hoe meer we kunnen uitpakken qua kleding, props en settings. Wil je een fotoshoot die niet te lang duurt maar wel voldoende opties heeft dan is het blueberry pakket echt wat voor jou! Wil jij de op en top experience en creatief met mij aan de slag, kies dan voor het uitgebreide strawberry pakket. Je wordt tijdens deze shoot echt in de watten gelegd en het is geheel verzorg, inclusief lekkers en wat te drinken. De foto’s worden gemaakt bij mij thuis, bij jou thuis of op een locatie naar keuze. Op termijn komt er een speciale fotostudio.

Blueberry € 349,-

  • fotoshoot van 2,5 uur
  • alle foto’s in hoge resolutie (minimaal 25 beelden)
  • prijzen exclusief BTW

Strawberry € 549,-

  • fotoshoot van een halve dag (4,5 à 5 uur)
  • alle fotos in hoge resolutie (minimaal 40 beelden)
  • prijzen exclusief BTW

Branding shoot

Wil je liever niet zo uitgebreid op de foto, is je budget niet zo groot of wil je liever wat zakelijkere foto’s? Kijk dan eens bij de mogelijkheden voor een branding shoot! Al vanaf € 129 boek je een shoot van 45 minuten.