Online BBQ campagne Tante Fanny degen

Het deeg van Tante Fanny leent zich perfect om op de barbecue te gebruiken. Dit is onder de aandacht gebracht in een online campagne.

Online campagne Tante Fanny

"Bij de eerste heerlijke lentedag deden wij de BBQ aan, want JA… pizza kan supermakkelijk op de BBQ. En dat verse deeg hoef je dus niet zelf te maken."

Online BBQ campagne Tante Fanny degen

De veelzijdigheid en toepasbaarheid van Tante Fanny degen is met de online BBQ campagne extra onder de aandacht gebracht. De rolletjes vers deeg zijn op vele manieren inzetbaar in het dagelijks gebruik, maar door het flammkuchen- en pizzadeeg op de barbecue te bereiden, is er een extra gelegenheid gecreëerd om de verse degen te gebruiken.

Na de aftrap tijdens een barbecue workshop in het Barbecue Experience Center in Roosendaal zijn de food influencers aan de slag gegaan met een barbecuerecept. Dit is op hun website en social media kanalen gedeeld. Op social media heeft dit in de eerste maand een bereik van zo’n 100000 opgeleverd. De cijfers van de blogs lagen na een maand rond de 2500 en dat loopt nog op.

Voor de online BBQ campagne met Tante Fanny degen selecteerde Het Ingrediënt passende food influencers die zich kunnen identificeren met het merk en die dol zijn op barbecuën en pizza. Na afloop zijn de resultaten verzameld en gepresenteerd aan Tante Fanny.

Online BBQ campagne Tante Fanny degen
Online BBQ campagne Tante Fanny degen

Fotografie en videocontent

Naast de online influencer campagne fotografeerde Het Ingrediënt ook diverse beelden ten behoeve van diverse recepten voor de barbecue campagne van Tante Fanny. Deze zijn te vinden op de website. Daarnaast zijn er ook 3 instructievideo’s gemaakt die bij deze recepten horen. De instructies zijn door Het Ingrediënt uitgevoerd.

Met deze online campagne en beeldmateriaal is er voldoende content gecreëerd om langere tijd zichtbaar te zijn om zo te stimuleren tot het aankopen van meer rolletjes deeg en deze op de barbecue te gebruiken. Het Ingrediënt had hierin een adviserende en organiserende rol om Tante Fanny volledig te ondersteunen.

Online BBQ campagne Tante Fanny degen

Advies

Advies voor de beste online en offline strategie voor jouw foodmerk.

Organisatie food events

Een food event is dé manier om het verhaal achter jouw product over te brengen. 

Online campagnes

Langdurig zichtbaar zijn en on top of mind blijven zorgt voor meer omzet.