Selecteer een pagina

Recepten voor Francesca Kookt

Het blog van Francesca Kookt is een begrip in Nederland! Naast recepten deelt Francesca ook over haar leven en geeft ze haar mening over zaken die haar bezig houden. Zo’n 1,5 jaar heb ik iedere maand een zoet recept voor haar blog ontwikkeld die erg goed zijn bekeken. De crème brûlée taart bijvoorbeeld deed het hartstikke goed en ging viral op Pinterest. De recepten voor Francesca kookt die ik ontwikkelde, fotografeerde ik ook en ik schreef de teksten van de blogs. Ook verschenen er recepten van mij in de eetkalenders van 2018, 2019 en 2020.

Impressie uit de recepten voor Francesca Kookt

Een impressie uit wat ik maakte voor Francesca Kookt. De focus lag op zoete recepten omdat zij zelf vooral hartige recepten ontwikkeld.

Meer weten over receptontwikkeling en foodfotografie?

Wil je meer zien van de recepten die ik ontwikkelde voor andere klanten? Neem dan een kijkje in mijn portfolio. Ben je benieuwd wat ik voor jou kan betekenen op het gebied van receptontwikkeling, foodfotografie en content creatie? Neem dan contact met me op.