Het blog van Francesca Kookt is een begrip in Nederland! Naast recepten deelt Francesca ook over haar leven en geeft ze haar mening over zaken die haar bezig houden. Ik ontwikkelde en fotografeerde diverse recepten voor Franceska Kookt. De recepten zijn populair: zo ging de crème brûlée taart viral op Pinterest. Ook verschenen mijn recepten in de eetkalenders van 2018, 2019 en 2020.

Impressie uit de recepten voor Francesca Kookt

Een impressie uit de recepten voor Francesca Kookt. De focus lag op zoete recepten omdat zij zelf vooral hartige recepten ontwikkelt.

Meer weten over receptontwikkeling en foodfotografie?

Wil je meer zien van de recepten die ik ontwikkelde voor andere klanten? Neem dan een kijkje in mijn portfolio. Ben je benieuwd wat ik voor jou kan betekenen op het gebied van receptontwikkeling, foodfotografie en content creatie? Neem dan contact met me op.