Business Ingredients 2020

Met dank aan:

Zonder medewerking van verschillende partners was het niet mogelijk geweest om Business Ingredients te organiseren. Dankzij de Gezondheidsbeurs en Allergieplatform vindt het grootste foodbloggers seminar van Europa plaats in het prachtige Mediaplaza in de Jaarbeurs in Utrecht.

Daarnaast konden we genieten van een heerlijke lunch met dank aan Magioni Pizza’s.

De geweldige goedgevulde goodiebag met lekkers en moois werd mogelijk gemaakt door:

 

Team Business Ingredients

Dit fantastische team stond zaterdag voor jullie klaar! 

team Business Ingredients

Learn from the best

Wil jij nu echt aan de slag met je food business en geld verdienen met je blog? Speciaal voor jou heb ik met Business Ingredients een fantastisch programma in elkaar gezet! Het is een compleet programma waar inspirerende presentaties en actieve workshops elkaar afwisselen.

Aan het eind van de dag ga je niet alleen naar huis met een hoofd vol ideeën maar ook met de kennis die je nodig hebt om jouw food business plannen uit te voeren! Laat je bijspijkeren over SEO, word een Pinterest pro of neem actief deel aan het interview tussen bloggers en bedrijven! Praat tussendoor met like-minded foodondernemers to be en steek de koppen bij elkaar om te brainstormen over je plannen. Actie ondernemen is de eerste stap. Investeer in jezelf en kom naar Business Ingredients!

Business Ingredients

Kennis

Persoonlijke ontwikkeling

Branding

Netwerken


DAT WIL IK NIET MISSEN

Programma Business Ingredients

 • 9.00 uur ontvangst 
 • 9.15 uur welkom
 • 9.30 uur Hoe bepaal je je waarde door Littlespoon / Peper in je Zaak
 • 10.30 uur Food fotografie workshop door Linse Fotografie
 • 11.00 uur foodfotografieopdracht, pauze en bezoek aan gezondheidsbeurs 
 • 12.30 uur evaluatie fotografie opdacht
 • 13.00 uur Pinterest door Pinacademie
 • 14.00 uur SEO door de SEO school 
 • 15.00 uur pauze
 • 15.30 uur interactief interview over alle kanten van samenwerkingen met Francesca Kookt, Zeeuwse Foodie, HappyLife PR, de Reclame Code Commissie en Love my Salad
 • 16.30 uur Social media door de Zeeuwze
 • 17.30 uur afsluiting

sprekers

HappyLife pr

Jacqueline Buijs is eigenaar/founder van HappyLife PR, een PR-bureau dat zich richt op food-, beauty- en lifestylemerken. HappyLife werkt voor merken en initiatieven die de wereld een stukje gezonder, mooier of duurzamer maken. Jacqueline werkt al 25 jaar in de PR-wereld en is foodlover in hart en nieren.

Pinacademie

Fotograaf-Utrecht-Anne-Post-Photography-Lookbook-Zakelijk Portret-Jody Hoogendoorn-Online2

Jody Hoogendoorn is dé Pinterest expert van Nederland. Trek nog meer verkeer naar je blog en laat deze groeien Jody zorgt ervoor dat jij Pinterest in een heel ander licht gaat zien! 

Peper in je Zaak

Stefanie Littlespoon

Stefanie van der Maas van foodblog Littlespoon en coach en adviseur voor foodbloggers met Peper in je Zaak. Zij weet precies hoe je je waarde moet bepalen en wat je nodig hebt voor jouw food business

Zij van zeeuwze

Rachelle-zeeuwse-1500x1000 (10002 van 11)

Rachelle Verhage is creatief communicatie- en Social Media strateeg en blogger. Zij weet precies hoe je jouw boodschap optimaliseert voor Social media en gaat jou hier nog veel meer over vertellen zodat jij met jouw kop boven het maaiveld uitkomt. 

ZEEUWSE FOODIE

Zeeuwse foodie

Martine Ridderhof is diëtist en online ook wel bekend als Zeeuwse Foodie. Als voedingsdeskundige weet zij alles over de gezondheidswaarde van recepten en producten. Tijdens het ronde tafel gesprek licht ze toe hoe jij online de juiste claims kunt vermelden bij jouw creaties.

FRANCESCA KOOKT

Francesca Kookt

Francesca is één van Nederlands grootste foodbloggers. De passie voor lekker eten, haar gezin en het leven deelt ze op haar foodblog Francescakookt. Naast haar foodblog heeft ze al 5 keer een eetkalender uitgebracht, schreef ze bestseller Mag ik nog een hapje en is ze bezig met een nieuw kookboek. Aan het ronde tafel gesprek vertelt ze hoe je als foodblogger met samenwerkingen om gaat. 

DE SEO school

de SEO-school-

Gabriella van Rosmalen is SEO expert bij De SEO-School en blogger op Gabriella van Rosmalen. Ze weet precies hoe je SEO inzet om op nummer 1 in Google te komen. In haar workshop legt ze je graag uit hoe! 

Linse fotografie

Linse van Dijk is een gepassioneerd foodfotograaf. Zij gaat jou helpen met foto’s waar het water je van in de mond loopt en die laten zien wie jij bent als foodondernemer zodat jij aan de wereld kan laten zien waar jij voor staat.