:

HET INGREDIËNT: FOOD PR BUREAU

Voor de ultieme zichtbaarheid en foodbeleving

FOOD PR BUREAU HET INGREDIËNT

 

Food PR bureau Het Ingrediënt helpt jouw merk, bedrijf of organisatie met de ultieme zichtbaarheid en foodbeleving. Er is niets zo persoonlijk als smaak en juist die persoonlijke benadering is het uitgangspunt van de PR activiteiten van Het Ingrediënt. Van persoonlijke food events tot online influencer campagnes en van receptontwikkeling tot branding shoots.

Persoonlijke verbinding met je doelgroep door inzet van kennis, creativiteit en liefde voor lekker eten! 

Jezelf onderscheiden en zichtbaar zijn en blijven is enorm belangrijk. Je wilt aansluiting vinden bij je ideale doelgroep en je boodschap overbrengen. Het Ingrediënt zorgt ervoor dat jouw boodschap op een creatieve manier luid en duidelijk overkomt.  

Event en campagne Emmi Benelux en Bettine Geitenkaas 

Tante Fanny lancering Vers Roomboter Croissantdeeg

Public relations zijn personal relations

Het Ingrediënt PR begrijpt dat elk merk en bedrijf uniek is, net als de mensen erachter. Daarom ligt de nadruk op maatwerk en een persoonlijke aanpak. Of je nu een start-up bent met grootse dromen of een gevestigd merk dat nog groter wil groeien, Het Ingrediënt kijkt samen met jou welke aanpak het beste past. PR draait niet alleen om public relations, maar ook om personal relations. Het opbouwen van sterke relaties met je klanten is het uitgangspunt voor meer bereik en omzet. 

Food PR bureau het ingrediënt
Food PR bureau het ingrediënt

Wat doet Het Ingrediënt?

Food PR bureau Het Ingrediënt focust zich op maatwerk diensten die bijdragen aan de ultieme foodbeleving van jouw merk, organisatie of bedrijf. Je kunt bij ons terecht voor: 

Food Events

Met een sfeervol, kleinschalig foodevent breng je de passie over van jouw product of dienst. Het Ingrediënt is de expert in het creëren van smaakvolle ervaringen. Of het nu gaat om een productlancering, een culinair festival of een intiem diner, de beleving is tot in de puntjes geregeld! 

Influencer Marketing

Met influencer marketing heb je directe toegang tot het vertrouwen van de consument. Het Ingrediënt heeft uitgebreide ervaring in het samenwerken met influencers die passen bij jouw merk. We helpen je de juiste mensen te vinden en authentieke samenwerkingen op te bouwen.

Social Media Strategie

Je kunt niet meer om social media heen om je merk te laten groeien. Het Ingrediënt kijkt met jou naar een effectieve social media strategie voor optimale zichtbaarheid en betrokkenheid van je ideale doelgroep. 

Receptontwikkeling

Met recepten laat je zien wat de kracht is van jouw product. Hoe je het gebruikt, hoe veelzijdig het is, wat de toepassing is en bovenal wat het voor de consument doet. Met creatieve recepten ontwikkeld door Het Ingrediënt verleid je nog meer mensen tot het kopen van jouw product.

Fotografie

Beeld zegt nog altijd meer dan 1000 woorden. Smaakbeleving begint al bij het zien van goede foto’s, maar ook de passie van je medewerkers en de sfeer in jouw bedrijf zijn belangrijk om vast te leggen en te delen. Het zorgt voor verbinding met jouw klant. 

Persberichten en Perspakketten

Het Ingrediënt gaat verder dan alleen evenementen en digitale marketing. Door op meerdere manieren te werken aan publiciteit zorg je dat je steeds on top of mind bent. Met persberichten en perspakketten naar de juiste media en influencers bereik je nog meer mensen en verspreid je jouw verhaal!

 

Food PR bureau Het Ingrediënt

Een groot persoonlijk netwerk in de foodbranche

 

Conclusie

Het Ingrediënt is een persoonlijk food PR bureau met een uitgebreid netwerk in de foodbranche. Door de uitgebreide diensten die goed op elkaar aansluiten val jij op door zichtbaar te zijn op een manier die bij jouw merk, bedrijf of organisatie past. Of je nu op zoek bent naar toffe foodevents, effectieve samenwerkingen met influencers, een sterke online aanwezigheid, smaakvolle recepten, pakkende beelden, persberichten en perspakketten, Het Ingrediënt denkt met jou mee. 

zin om samen te werken?
Laten we kennismaken!

Vind je het ook tijd dat jouw foodmerk op nummer 1 komt en dat iedereen ervan weet? Het Ingrediënt weet precies hoe jij onder de aandacht komt op een manier die bij jou past. Zullen we kennismaken?

Ik neem taart mee!