Receptontwikkeling

receptontwikkeling

Heb jij een mooi product dat je middels receptontwikkeling een hoofdrol wil geven in gerechten? Wil je graag originele recepten laten ontwikkelen om te laten zien wat er allemaal mogelijk is met je product? Wil je je doelgroep inspireren om met jouw product te gaan koken en / of bakken? Ik help je hier graag bij door originele recepten te ontwikkelen! Indien gewenst maak ik bijpassende foto’s van het recept in een door jou bepaalde stijl en sfeer. Het Ingrediënt zorgt voor mooie content voor recepten zodat je jouw product laat stralen en je doelgroep hiermee aanspreekt. Bekijk mijn portfolio voor een impressie van mijn werk in receptontwikkeling of neem een kijkje op Deb’s Bakery & Kitchen.

De mogelijkheden voor receptontwikkeling

Ben je op zoek naar unieke recepten met jouw product of ingrediënten in de hoofdrol? Met mijn persoonlijke blog genaamd Deb’s Bakery & Kitchen neem ik opdrachten aan voor persoonlijke receptontwikkeling. Bij mij weet je zeker dat je originele recepten laat ontwikkelen die heerlijk smaken. Samen nemen we je wensen en doelen door zodat je een mooi passend recept kan laten ontwikkelen. De recepten die ik voor je ontwikkel, zijn doorgaans goed thuis te bereiden met gangbare ingrediënten en materialen. Van tevoren worden de receptideeën doorgenomen zodat we op één lijn zitten. Ik houd zoveel mogelijk rekening met het seizoen en de recepten worden na het ontwikkelen uiteraard zorgvuldig getest door originele fijnproevers. Bovendien is de receptbeschrijving helder en duidelijk. Ga jij ook een recept laten ontwikkelen dat helemaal bij je wensen past? Desgewenst kan het recept ook gedeeld worden op mijn foodblog Deb’s Bakery & Kitchen.

Neem contact op voor meer informatie

Wil je meer weten over receptontwikkeling of ben je helemaal enthousiast geworden over de originele recepten die ik voor jou kan ontwikkelen? Neem dan gerust contact met me op. Je bereikt me door te e-mailen naar info@hetingredient.nl. Ik neem zo snel mogelijk contact met je op. Zo kun je snel je product presenteren met een uniek recept dat je hebt laten ontwikkelen.