fbpx

Business Ingredients – professionaliseer je foodblog

Welkom bij Business Ingredients – professionaliseer je foodblog! Het platform waar je alles leert om jouw foodblog te laten groeien. Na het grote succes van Business Ingredients live in de Jaarbeurs in 2020 en de online editie in 2021 is het tijd voor een plek waar jij terecht kunt voor alles over foodbloggen.

Eén plek voor al je vragen over foodbloggen

Als foodblogger weet ik als geen ander hoeveel er komt kijken bij het hebben van een foodblog. Van het maken van een website tot leren fotograferen, tekstschrijven en social media specialist. Je bent met heel veel verschillende aspecten bezig met maar 1 doel: mensen inspireren met jouw lekkere recepten! Misschien is het alleen een hobby, misschien wil je er geld mee verdienen. Hoe dan ook, je zult ongetwijfeld tegen bepaalde vragen aanlopen en daar wil ik je met Business Ingredients bij helpen. Toen ik net begon met foodbloggen, vond ik het vervelend dat er niet één plek te vinden was waar ik informatie kon vinden over foodbloggen. Hier en daar vind je wel wat relevante artikelen en op Facebook zijn diverse groepen. Maar het was altijd zoeken naar een speld in de hooiberg dus ik hoop dat je hier je plek gaat vinden voor al je foodblog gerelateerde vragen én waar je kunt bouwen aan je foodie netwerk.

Business Ingredients – professionaliseer je foodblog!

Wil jij ook

☆ het aantal bezoekers op je blog laten groeien zodat je meer mensen kunt inspireren met jouw lekkere recepten?

☆ meer bereik creëren op social media zodat merken met jou willen samenwerken?

☆ leren hoe je succesvol samenwerkt met foodmerken?

☆ precies weten hoe je je blogteksten optimaliseert zodat je bovenaan komt in Google?

☆ jouw unieke niche ontdekken?

☆ de allermooiste foodfoto’s maken zodat jouw foto’s opvallen?

☆ precies weten hoeveel geld je kunt vragen voor een opdracht zodat je nooit meer met je mond vol tanden staat?

☆ alles weten over affiliate marketing, video’s maken, workshops aanbieden en veel meer?

Ben jij het zat dat

☆ dat je concurrent veel hoger scoort in Google dan jij en jouw ideale volger je blog dus niet vindt?

☆ dat jouw doelgroep niet afweet van jouw heerlijke recepten en je slechts voor een handvol mensen al die recepten uitwerkt?

☆ dat je foto’s niet net zo mooi worden als in Delicious magazine?

☆ je alleen maar kunt samenwerken in ruil voor producten of exposure?

☆ dat je niet weet hoe je kunt zorgen dat merken met je willen samenwerken?

☆ dat je geen idee hebt hoeveel jij waard bent?

Dan ben je hier op de juiste plaats! Business Ingredients is er voor jou als foodblogger. Met een gratis community, regelmatig events met allerlei toffe workshops, masterclasses op de planning en een webshop met diensten en producten om jou verder te helpen met het professionaliseren van jouw foodblog en bedrijf.

Handige artikelen voor foodbloggers

Op de website staan al verschillende handige blogs en artikelen voor foodbloggers. Doe er je voordeel mee!

Over mij

Ik ben Debbie, eigenaar van Het Ingrediënt en foodblogger op Deb’s Bakery & Kitchen. Ik ben fotograaf, receptontwikkelaar, content creator en verbinder tussen foodmerken en foodbloggers. 

Ik zie teveel om me heen dat er scheve verhoudingen zijn tussen merken en foodbloggers en ik weet dat het anders kan. Ook jij kunt geld verdienen met je blog. Op Business Ingredients leer je hoe en ik ben er enorm trots op dat ik jou daarbij mag helpen!

Schuiven naar boven