fbpx

Food events

Val op bij jouw fans met een origineel event !

Ik weet het: je hebt een geweldig en origineel merk. Jouw product is uniek en verdient een veel groter podium. Wordt het dan niet eens tijd om op te gaan vallen met jouw fantastische merk? Wordt het dan niet eens tijd om meer fans te krijgen die precies weten wat er mogelijk is met jouw product? 

  • Ben jij klaar met die eenheidsworst? 
  • Pas je altijd maar dezelfde trucjes toe om toch maar wat zichtbaarheid te creëren? 
  • Raak je daardoor je rode draad eigenlijk kwijt? 

Wordt het niet eens tijd om:

  • dicht bij jouw merk te blijven en waar jullie voor staan?
  • te laten zien dat jouw product echt in dat winkelmandje moet belanden?
  • Ervoor te zorgen dat jouw doelgroep ook daadwerkelijk je fans worden?
Met een origineel event laat jij op een toffe manier zien wat je wil uitstralen! 

Met mijn netwerk bereik je tienduizenden mensen!

Je kunt er niet meer omheen, food events zijn booming en het inzetten van foodbloggers ook. Maar wat maakt zo’n foodbloggers event nou een succes? Het begint met het uitnodigen van de juiste mensen. Ik heb een enorm groot netwerk en weet precies welke foodbloggers bij jouw merk passen. Door goed te selecteren, bereik je met een food event direct 10000en mensen. En ik help je om dat bereik langdurig vast te houden!

Blijf zichtbaar

Ken je dat? Je hebt een hoop tijd en moeite in een campagne gestoken, influencers ingeschakeld en er is een kortstondige aandachtspiek. Yes, missie geslaagd denk je maar vervolgens zakt de aandacht weer weg. Dat is niet de bedoeling en het kan ook anders. Tijd om jezelf beter op de kaart te zetten met een geweldig event dat perfect past bij jouw brand. Natuurlijk stopt het niet na het event, dan begint het pas! Maar wel op zo’n manier dat jouw merk optimaal onder de aandacht komt bij de juiste doelgroep!

De volgers van foodbloggers worden jouw volgers

Hoe zou het zijn als de volgers van de foodbloggers die op het event komen, jouw volgers worden? Als zij jouw merk op nr 1 zetten en het weer aan iedereen vertellen. Ik weet wat foodbloggers willen en zet een geweldig event neer zodat jouw merk optimaal naar voren komt. Het is tijd om je verhaal te vertellen en ik ga je daarbij helpen. Met een geslaagd food event leg je de basis voor een gevoel van betrokkenheid en sympathie bij de foodbloggers. Die op hun beurt weer hun volgers influencen zodat jouw merk uitverkocht raakt in de winkels! 

Instagram
Schuiven naar boven