Foodblog maken

Een goede foodblog maken

Een goede foodblog maken met optimaal bereik, daar help ik je mee tijdens mijn workshop. Je ontvangt meerdere tips over hoe je jouw foodblog of merk onder de aandacht brengt. Ook leer je hoe je ervoor zorgt dat deze aandacht daadwerkelijk wat oplevert. Een groot bereik is namelijk belangrijk, maar het is minstens net zo van belang dat je producten ook daadwerkelijk in het winkelmandje van je bezoekers belanden.

food events

Leer een nog betere foodblog maken tijdens mijn workshop

Tijdens mijn workshop komen alle ingrediënten aan bod die een goede foodblog maken. Zo breng ik je op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van social media en SEO. Ook andere onderwerpen die je helpen om als foodblogger te groeien komen aan bod. Ik help je bijvoorbeeld om je ingrediënten op te laten vallen met foodfotografie op maat. Daarnaast leer je de rode draad in jouw foodblog te vinden, waardoor je deze nog beter kunt maken. Zo houd je namelijk je publiek beter vast en spreek je hen nog meer aan.

food events

Schrijf je in voor een workshop

Wil je ook leren hoe je jouw foodblog nog beter kunt maken? Schrijf je dan in voor een workshop van Het Ingrediënt uit Zuid-Holland. Er is elk jaar een event met meerdere workshops. Je kunt ook online een ticket kopen voor het food event van 2020. Deze is namelijk opgenomen waardoor je de filmpjes terug kunt kijken. Ben je benieuwd wat ik nog meer voor je kan betekenen? Neem dan contact met mij op door een e-mail te sturen naar info@hetingredient.nl.

[contact-form-7 id=”7324″ title=”Neem contact op met Het Ingrediënt”]