Foodblog community

Met je foodblog een grote community bereiken

Met je foodblog wil je natuurlijk een zo groot mogelijke community bereiken. Met Het Ingrediënt help ik foodbloggers zoals jij om hun doelgroep beter te bereiken. Dit kan bijvoorbeeld door met mijn tips een food event te organiseren, maar ik help je ook met het maken van foto’s en contentcreatie. Zo zorgen we er samen voor dat jouw foodblog een nog grotere community bereikt.

food events

Vind de rode draad in je foodblog en bereik je community optimaal

Om te groeien als foodblogger is het belangrijk om je doelgroep goed aan te spreken. Hiervoor moeten alle aspecten van je foodblog goed op elkaar aansluiten. Als foodblogger ben je niet alleen fotograaf en schrijver, maar ook redacteur, kok en websitebouwer. Hierdoor kan het lastig zijn om je rode draad te vinden en deze vast te houden. Ik help je hierbij met tips en deel mijn kennis met jou om je te helpen je community optimaal te bereiken. Je kunt bij mij terecht voor workshops over foodbloggen, maar ook voor persoonlijke begeleiding. Ik kan je bijvoorbeeld helpen om een food event te organiseren, maar sta ook voor je klaar met foodfotografie op maat.

food events

Een community met belangrijke informatie over het runnen van een blog

Het Ingrediënt helpt jou niet alleen met tips en kennis, het is ook een heuse foodblog community in Zuid-Holland. Hier kun je terecht voor al je vragen omtrent je foodblog en vind je informatie over allerlei interessante onderwerpen, zoals het schrijven van recepten, foodstyling en ondernemen. Werkelijk alle aspecten van het beheren van een foodblog komen bij deze community aan bod. De community is gratis toegankelijk, maar het is niet toegestaan om gepubliceerde content over te nemen. Natuurlijk kun je hier wel veel van leren en dat is het uiteindelijke doel.

Neem contact met mij op en ontdek de mogelijkheden

Heb je een foodblog en wil je jouw community optimaal bereiken? Schakel dan mijn hulp in en samen zorgen we ervoor dat jouw blog een succes wordt. Neem gerust contact met me op door te e-mailen naar info@hetingredient.nl. Wil je alvast een goede indruk krijgen van alle mogelijkheden? Bekijk dan eens mijn portfolio!

[contact-form-7 id=”7324″ title=”Neem contact op met Het Ingrediënt”]