De foodie inhaakkalender 2023 is een handige tool voor jouw contentplanning. Je kunt het zo gek niet bedenken of er is wel een bijzondere dag voor in het leven geroepen. Natuurlijk kennen we dagen zoals Valentijnsdag en moederdag, maar wist je dat er ook een pannenkoekendag, bloody mary dag of knoflookdag is?

Met deze inhaakdagen heb je een mooi haakje om je content aan op te hangen. Vertel over jouw beleving, deel een relevant recept en maak gelijk een verzamelpagina op je website zodat je weer een nieuw artikel hebt. Speciaal voor jou heb ik een foodie inhaakkalender 2023 gemaakt zodat je een mooi overzicht hebt van relevante dagen voor jouw content!

Download de foodie inhaakkalender 2023

Wil jij die handige inhaakkalender die ik speciaal voor foodies heb gemaakt? Download hem gratis en ga aan de slag met jouw content voor het komende jaar! En wil jij meer leren over content vooruit plannen? Doe dan de Coole Content Challenge en maak voor 3 maanden geweldige content voor al je social media kanalen!

Foodie inhaakkalender 2023

Business Ingredients community voor foodbloggers

Wist jij dat er een speciale community is voor foodbloggers? Ik ben in 2015 begonnen met mijn foodblog en ben sinds die tijd een stuk wijzer geworden. Ik heb door schade en schande geleerd hoe ik mijn foodblog kan verbeteren. Niet alleen op het gebied van vindbaarheid, maar ook op het gebied van schrijven, content maken, fotograferen, administratie enzovoort. Als foodblogger vervul je namelijk zoveel verschillende rollen en als je wil professionaliseren en er net zoals ik je bedrijf vanuit je foodblog wil starten, dan is de Business Ingredients community the place to be! Hier vind je gratis tips, kun je je vragen stellen en vind je een warme community van foodies die allemaal dezelfde passie hebben! Je kunt je gratis aanmelden!