fbpx

Groeien als foodblogger

groeien als foodblogger

Hé foodblogger of foodblogger to be! Wat leuk dat je hier een kijkje neemt en je bent op de juiste plek want ik help je graag op weg in foodieland. Rome is ook niet in één dag gebouwd en als foodblogger moet je van alle markten thuis zijn. Je bent editor, redacteur, fotograaf, schrijver, kok en website bouwer in één. Logisch dat je niet alles weet en dat je daar soms wel wat hulp bij kunt gebruiken. Toen ik net begon met mijn blog had ik werkelijk geen idee wat ik moest doen om te groeien als foodblogger. Hoe vind je samenwerkingen? Wat heb je nodig om beter te worden in wat je doet? Hoe vindt je je rode draad? Daarom wil ik jou hierbij helpen!

groeien als foodblogger

Business Ingredients: community en leeromgeving voor foodbloggers

In 2020 heb ik het grootste foodbloggers seminar van Europa georganiseerd: Business Ingredients was een dag vol workshops over foodbloggen. Kritische vragen, interessante sprekers, netwerken en relevante onderwerpen passeerden de revu en het was een geweldig succes! Natuurlijk is er zo ontzettend veel te leren over foodbloggen dat dat niet in één dag past dus er komt een vervolg op 20 maart 2021. Daarnaast is de Business Ingredients community een feit en kun je je al inschrijven. Er staan al verschillende onderwerpen voor je klaar om over mee te praten. Natuurlijk kun je hier ook terecht kunt met al je vragen over foodbloggen. Ontdek jouw business ingredients en groei als foodblogger!

Business Ingredients

Artikelen om te groeien als foodblogger

Wat kun je hier nu al verwachten? Regelmatig verschijnen er interessante artikelen waar jij als foodblogger je voordeel mee kunt doen. Bekijk bijvoorbeeld eens het artikel over samenwerkingen en hoe je dat correct vermeld. Of check waarom je als foodblogger op het nieuwste social media platform TikTok zou moeten zitten. Heb je een specifieke vraag? Aarzel dan vooral niet om die te stellen. Wie weet kan ik je helpen. Ik deel in ieder geval zoveel mogelijk van mijn kennis met jou zodat je kunt leren hoe je meer verkeer op je blog krijgt, hoe je samenwerkingen kunt vinden en nog veel meer!

samenwerkingen foodbloggers

Samenwerkingen voor foodbloggers

Ik werk regelmatig samen met foodmerken aan wie ik ook advies geef. Lag de focus eerst op het organiseren van events met foodbloggers en een campagne die daaraan gekoppeld werd, door Corona ziet dat er nu iets anders uit. Maar online is er nog steeds heel veel mogelijk en ik zet jou graag in als er een match is met het foodmerk waar ik mee werk! Dat kan zijn voor toffe content, een winactie of een online campagne. Schrijf je hieronder in en ik neem je gegevens op in de database. Uiteraard houd ik rekening met de AVG regels. Check mijn algemene voorwaarden voor meer info.

[ninja_forms id=3]
Schuiven naar boven