groeien als foodblogger

Hé foodblogger of foodblogger to be! Wat leuk dat je hier een kijkje neemt en je bent op de juiste plek want ik help je graag op weg in foodieland. Rome is ook niet in één dag gebouwd en als foodblogger moet je van alle markten thuis zijn. Je bent editor, redacteur, fotograaf, schrijver, kok en website bouwer in één. Logisch dat je niet alles weet en dat je daar soms wel wat hulp bij kunt gebruiken. Toen ik net begon met mijn blog had ik werkelijk geen idee wat ik moest doen om te groeien als foodblogger. Hoe vind je samenwerkingen? Wat heb je nodig om beter te worden in wat je doet? Hoe vindt je je rode draad? Daarom wil ik jou hierbij helpen!

groeien als foodblogger

Business Ingredients: community en leeromgeving voor foodbloggers

In 2020 en 2021 heb ik het grootste foodbloggers seminar van Europa georganiseerd: Business Ingredients. Dit waren dagen vol workshops over foodbloggen zoals:
– hoe schrijf je een SEO proof recept?
– hoe zet je Pinterest in als extra zoekmachine?
– hoe maak je de beste foodfoto’s?
– hoe maak je toffe reels?
– en meer….

Kritische vragen, interessante sprekers, netwerken en relevante onderwerpen passeerden de revue en het was een geweldig succes! Natuurlijk is er zo ontzettend veel te leren over foodbloggen dat dat niet in één dag past. Daarom heb ik de Business Ingredients community in het leven geroepen. Je schrijft je gratis in en er staan al verschillende onderwerpen voor je klaar om over mee te praten. Natuurlijk kun je hier ook terecht kunt met al je vragen over foodbloggen. Ontdek jouw business ingredients en groei als foodblogger!

groeien als foodblogger

Artikelen om te groeien als foodblogger

Wat kun je hier nu al verwachten? Regelmatig verschijnen er interessante artikelen waar jij als foodblogger je voordeel mee kunt doen. Bekijk bijvoorbeeld eens het artikel over samenwerkingen en hoe je dat correct vermeld. Of check waarom je als foodblogger op het nieuwste social media platform TikTok zou moeten zitten. Heb je een specifieke vraag? Aarzel dan vooral niet om die te stellen. Wie weet kan ik je helpen. Ik deel in ieder geval zoveel mogelijk van mijn kennis met jou zodat je kunt leren hoe je meer verkeer op je blog krijgt, hoe je samenwerkingen kunt vinden en nog veel meer!

samenwerkingen foodbloggers

Professionaliseer je foodblog

Ik geloof er heilig in dat er nog een wereld te winnen is aan efficiënte samenwerkingen tussen foodmerken en foodbloggers. Door je professioneel op te stellen als foodblogger en ervoor te zorgen dat je weet hoe je jezelf presenteert, liggen samenwerkingen veel eerder in het verschiet. Begin bijvoorbeeld eens met het maken van een mediakit en ontdek alle relevante artikelen die hier op de site staan. Ik ben benieuwd naar jouw verhaal. Blog je al lang? Wat vind je leuk? Wat vind je minder leuk? Waar loop je tegenaan? Laat het me weten zodat ik de inhoud op de site nog beter op jouw wensen kan afstemmen!

Stuur me een mail met jouw verhaal!